Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59814
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСоболєва, С. М.-
dc.contributor.authorКозир, К. С.-
dc.contributor.authorШотадзе, Д. Д.-
dc.date.accessioned2024-12-09T18:11:13Z-
dc.date.available2024-12-09T18:11:13Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКозир К. С., Шотадзе Д. Д. Екологічна культура як фактор інноваційного розвитку сучасного суспільства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. С. М. Соболєва. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 107.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59814-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleЕкологічна культура як фактор інноваційного розвитку сучасного суспільстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-107.pdf135.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.