Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59616
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБольшакова, В. А.-
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.date.accessioned2024-12-05T12:12:11Z-
dc.date.available2024-12-05T12:12:11Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБольшакова В. А., Гринченко Н. Г. Дослідження властивостей м’ясних систем із використанням гідроколоїдів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 228-229.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59616-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження властивостей м’ясних систем із використанням гідроколоїдівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-229.pdf106.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.