Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59489
Назва: | Антиоксидантні властивості червоного вина та сучасні методи їх оцінки |
Автори: | Мандрик, С. В. Пілюгіна, І. С. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: Стиль-Іздат |
Бібліографічний опис: | Мандрик С. В., Пілюгіна І. С. Антиоксидантні властивості червоного вина та сучасні методи їх оцінки. Репродуктивна патологія тварин: сучасні методи діагностики, лікування та профілактики: зб. матеріалів Міжнародної науково-практ. конф. присвяч. 85-річчю від дня народж. доктора біологічних наук, проф. Кошевого В. П. (1939-2016) (09-10 жовтня 2024 р., ДБТУ, м. Харків). Харків: Стиль-Іздат, 2024. С. 196-198 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59489 |
Розташовується у зібраннях: | Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Репродуктивна патологія тварин: сучасні методи діагностики, лікування та профілактики», присвяченої 85-річчю від дня народження доктора біологічних наук, професора Кошевого В.П. (1939-2016), 09-10 жотвня 2024 р., ДБТУ, м. Харків |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
REPRODUK_PATOLOHIYA_TVARYN_2024-196-198.pdf | 315.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.