Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59461
Title: | Аналіз умов господарювання, виробництва валової і товарної продукції та рівня економічного розвитку сільськогосподарських підприємств: метод. вказівки |
Authors: | Заїка, Світлана Олександрівна Бондарєв, Олександр Сергійович |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Аналіз умов господарювання, виробництва валової і товарної продукції та рівня економічного розвитку сільськогосподарських підприємств: метод. вказівки для самостійного вивч. теми з дисц. «Експертна аналітика в менеджменті організацій» для здобув. першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заоч. форм навчання спец. 073 «Менеджмент»; уклад.: С. О. Заїка, О. С. Бондарєв. Харків: ДБТУ, 2024. 68 с. |
Abstract: | Методичні вказівки містять огляд основних питань, пов’язаних з аналізом умов господарювання, виробництва валової і товарної продукції та рівня економічного розвитку сільськогосподарських підприємств. У виданні висвітлено методи оцінки рівня спеціалізації, інтенсифікації та ефективності виробництва, акцентовано на взаємозв’язках між природно-економічними умовами, галузевою структурою та результативністю діяльності аграрних підприємств. Методичні вказівки містять практичні завдання для закріплення теоретичних знань, контрольні питання, тестові завдання, глосарій основних термінів та список рекомендованої літератури, що сприяє глибшому засвоєнню матеріалу. Видання призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 073 «Менеджмент», а також може бути корисним для фахівців у сфері аграрного менеджменту, які прагнуть удосконалити свої знання у використанні аналітичних методів для прийняття управлінських рішень. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59461 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Analiz_umov_ hospodar_24.pdf | 957.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.