Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59374
Title: Нанотехнологія натуральних рослинних дрібнодисперсних барвників із столового буряку для харчових продуктів
Authors: Яницький, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Каплун, О. А.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Яницький В. В., Павлюк Р. Ю., Каплун О. А. Нанотехнологія натуральних рослинних дрібнодисперсних барвників із столового буряку для харчових продуктів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 149-151.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59374
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-151-страницы-2.pdf114.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.