Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59332
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКучерук, З. І.-
dc.contributor.authorЧигрин, Л. І.-
dc.date.accessioned2024-11-28T15:40:38Z-
dc.date.available2024-11-28T15:40:38Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЧигрин Л. І. Технологія дієтичного безбілкового безглютенового хліба з використанням борошна сорго білого. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Кучерук З. І. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 72.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59332-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія дієтичного безбілкового безглютенового хліба з використанням борошна сорго білогоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_72.pdf98.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.