Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59332
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Кучерук, З. І. | - |
dc.contributor.author | Чигрин, Л. І. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-28T15:40:38Z | - |
dc.date.available | 2024-11-28T15:40:38Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Чигрин Л. І. Технологія дієтичного безбілкового безглютенового хліба з використанням борошна сорго білого. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Кучерук З. І. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 72. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-473-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59332 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Технологія дієтичного безбілкового безглютенового хліба з використанням борошна сорго білого | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_72.pdf | 98.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.