Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59289
Title: Збагачення булочних виробів гороховою клітковиною
Authors: Роман, Ю. А.
Бондар, Н. П.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Роман Ю. А., Бондар Н. П. Збагачення булочних виробів гороховою клітковиною. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 79-80.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59289
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-80.pdf110.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.