Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59268
Title: Розробка технології м’ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням квашених овочів
Authors: Коршунова, А. Ф.
Сабіров, О. В.
Дейниченко, Г. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коршунова А. Ф., Сабіров О. В., Дейниченко Г. В. Розробка технології м’ясо-рослинних напівфабрикатів з використанням квашених овочів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 39-40.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59268
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-40.pdf107.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.