Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59210
Title: Особливості використання нутового борошна в технології тістечок Macarons
Authors: Верешко, А. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Самохвалова, О. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Верешко А. А. Особливості використання нутового борошна в технології тістечок Macarons. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Самохвалова О. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 46.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59210
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_46.pdf98.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.