Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59207
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Олійник, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Білаш, Б. Г. | - |
dc.contributor.author | Ярова, М. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-26T14:24:28Z | - |
dc.date.available | 2024-11-26T14:24:28Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Білаш Б. Г., Ярова М. С. Вплив шроту насіння вівса на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Олійник С. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 43. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-473-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59207 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив шроту насіння вівса на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_43.pdf | 98.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.