Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59206
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Касабова, К. Р. | - |
dc.contributor.advisor | Загорулько, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Бабаєв, С. О. | - |
dc.contributor.author | Гончаренко, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-26T14:22:21Z | - |
dc.date.available | 2024-11-26T14:22:21Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Бабаєв С. О., Гончаренко В. А. Використання плодово-ягідної пасти для виробництва зефіру. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Касабова К. Р., Загорулько О. Є. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 42. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-473-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59206 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Використання плодово-ягідної пасти для виробництва зефіру | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_42.pdf | 98.17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.