Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59201
Title: | Технологія оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських виробів із використанням рослинно-молочної сировини |
Authors: | Степанова, А. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Свідло, К. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Степанова А. А. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських виробів із використанням рослинно-молочної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Свідло К. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 37. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59201 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_37.pdf | 98.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.