Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59200
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСвідло, К. В.-
dc.contributor.authorСолодовник, Л. М.-
dc.date.accessioned2024-11-26T14:09:04Z-
dc.date.available2024-11-26T14:09:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСолодовник Л. М. Технологія кулінарних борошняних страв і виробів для шкільного харчування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Свідло К. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 36.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59200-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія кулінарних борошняних страв і виробів для шкільного харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_36.pdf98.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.