Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59100
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДроздова, Ірина Петрівна-
dc.contributor.authorМоісєєва, Наталія Іванівна-
dc.contributor.authorПономарьова, Марина Сергіївна-
dc.date.accessioned2024-11-21T11:58:50Z-
dc.date.available2024-11-21T11:58:50Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційної роботи: метод. вказівки для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спец. 015 «Професійна освіта» денної та заочної форми навчання; упоряд.: І. П. Дроздова, Н. І. Моісєєва, М. С. Пономарьова. Харків: ДБТУ, 2024. 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59100-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації до виконання та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня спеціальностей спеціальність 015 «Професійна освіта» (Теорія і методика професійної підготовки: аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) Узагальнено та систематизовано навчально-методичний матеріал з дипломного проектування, показано особливості проектування за другим (магістерським) рівнем підготовки здобувачів, розкрито вимоги до оформлення, рецензування та захисту виконаної роботи. Призначені для використання на всіх етапах дипломного проектування як здобувачами так і професорсько-викладацьким складом.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки для підготовки та захисту кваліфікаційної роботиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_dyplom_prof_osvita_015_24.pdf331.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.