Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59023
Название: Сучасна парадигма підготовки магістрів із готельно-ресторанної справи
Авторы: Пересічний, М. І.
Пересічна, С. М.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Пересічний М. І., Пересічна С. М. Сучасна парадигма підготовки магістрів із готельно-ресторанної справи. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 235-236.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59023
ISBN: 978-966-405-478-9
Располагается в коллекциях:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_235-236.pdf306.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.