Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58923
Title: Формування функціональних компетентностей під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Наукові принципи зберігання харчових продуктів»
Authors: Гревцева, Н. В.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Касабова, К. Р.
Шматченко, Н. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гревцева Н. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Касабова К. Р., Шматченко Н. В. Формування функціональних компетентностей під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Наукові принципи зберігання харчових продуктів». Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 199-200.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58923
ISBN: 978-966-405-478-9
Appears in Collections:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_199-200.pdf231.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.