Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58919
Назва: | Компетентнісний підхід у процесі загальноінженерної підготовки майбутніх інженерів |
Автори: | Возняк, А. В. Цвіркун, Л. О. Мельник, О. Є. Цвіркун, С. Л. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Возняк А. В., Цвіркун Л. О., Мельник О. Є., Цвіркун С. Л. Компетентнісний підхід у процесі загальноінженерної підготовки майбутніх інженерів. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 191-192. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58919 |
ISBN: | 978-966-405-478-9 |
Розташовується у зібраннях: | Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_191-192.pdf | 232.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.