Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58828
Название: Застосування систем штучного інтелекту як сучасна парадигма підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості
Авторы: Степанькова, Г. В.
Морозова, О. І.
Тищенко, О. П.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Степанькова Г. В., Морозова О. І., Тищенко О. П. Застосування систем штучного інтелекту як сучасна парадигма підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 91-93.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58828
ISBN: 978-966-405-478-9
Располагается в коллекциях:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_91-93.pdf236.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.