Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58815
Назва: Запровадження елементів дуальної освіти для підготовки здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Автори: Кочубей-Литвиненко, О. В.
Поліщук, Г. Є.
Білик, О. А.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кочубей-Литвиненко О. В., Поліщук Г. Є., Білик О. А. Запровадження елементів дуальної освіти для підготовки здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення: тези доп. Міжнар. наук.-метод. конф. до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23-24 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 66-67.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58815
ISBN: 978-966-405-478-9
Розташовується у зібраннях:Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Inzhenerna_osvita_u_sferi_kharchovoyi_i_hotelnoyi_industriyi_2019_66-67.pdf245.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.