Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58601
Название: | Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів |
Авторы: | Желєва, Тетяна Сергіївна Большакова, Вікторія Анатоліївна Дроменко, Олена Борисівна Онищенко, В'ячеслав Миколайович Янчева, Марина Олександрівна Камсуліна, Наталія Валеріївна Колеснікова, Марина Борисівна Юрченко, Світлана Леонідівна Черемська, Тетяна Володимірівна Омельченко, Світлана Борисівна |
Дата публикации: | 19-окт-2022 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів: пат. 152033 Україна: МПК A23B 4/06 (2006.01) A23L 3/36 (2006.01). № u 2021 06957. Т. С. Желєва, В. А. Большакова, О. Б. Дроменко, В. М. Онищенко, М. О. Янчева, Н. В. Камсуліна, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Т. В. Черемська, С. Б. Омельченко; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 06.12.2021; опубл. 19.10.2022, Бюл.№ 42. 4 с. |
Серия/номер: | 11;152033 |
Краткий осмотр (реферат): | Корисна модель стосується способу отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає механічне змішування альгінату натрію, апельсинових харчових волокон та харчових волокон з оболонки насіння подорожника (псиліум). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58601 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
152033_DBTU.pdf | 149.53 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.