Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58360
Назва: Удосконалення системи оцінювання впливу заморожування-розморожування на властивості м’ясних систем
Автори: Янчева, М. О.
Онищенко, В. М.
Гринченко, Н. Г.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Янчева М. О., Онищенко В. М., Гринченко Н. Г. Удосконалення системи оцінювання впливу заморожування-розморожування на властивості м’ясних систем. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 261-262.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58360
ISBN: 978-966-405-485-7
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_261-262.pdf326.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.