Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58357
Назва: Технологічні основи одержання пісочних борошняних кондитерських виробів, збагачених сполуками кальцію
Автори: Холобцева, І. П.
Серік, М. Л.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Холобцева І. П., Серік М. Л. Технологічні основи одержання пісочних борошняних кондитерських виробів, збагачених сполуками кальцію. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 255-256.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58357
ISBN: 978-966-405-485-7
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_255-256.pdf328.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.