Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58353
Название: Удосконалення технологічного процесу декортикації стебел соломи технічних конопель
Авторы: Тіхосов, А. С.
Князєв, О. В.
Бойко, Г. А.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Тіхосов А. С., Князєв О. В., Бойко Г. А. Удосконалення технологічного процесу декортикації стебел соломи технічних конопель. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 247-248.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58353
ISBN: 978-966-405-485-7
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_247-248.pdf327.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.