Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58351
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSukmanov, V.-
dc.contributor.authorMa, Hanjun-
dc.contributor.authorYan-Ping, Li-
dc.date.accessioned2024-10-24T06:44:04Z-
dc.date.available2024-10-24T06:44:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationSukmanov V., Ma H., Yan-Ping L. Study of the influence of high pressure and the introduction of soy protein isolate on some properties of pork meat batters. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 242-244.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58351-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleStudy of the influence of high pressure and the introduction of soy protein isolate on some properties of pork meat battersuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_242-244.pdf412.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.