Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58348
Назва: | Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів |
Автори: | Самохвалова, О. В. Гревцева, Н. В. Брикова, Т. М. Касабова, К. Р. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М., Касабова К. Р. Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 236-238. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58348 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_236-238.pdf | 332.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.