Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58348
Назва: Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів
Автори: Самохвалова, О. В.
Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Касабова, К. Р.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М., Касабова К. Р. Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 236-238.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58348
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_236-238.pdf332.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.