Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58343
Title: Технології харчової продукції функціонального призначення з використанням стевії
Authors: Пересічний, М. І.
Пересічна, С. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пересічний М. І., Пересічна С. М. Технології харчової продукції функціонального призначення з використанням стевії. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 226-227.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58343
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_226-227.pdf326.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.