Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58335
Title: Исследование химического состава возделываемого растения Capparis Spinosa L. и его переработка
Authors: Ниёзов, Х. Н.
Додаев, К. О.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ниёзов Х. Н., Додаев К. О. Исследование химического состава возделываемого растения Capparis Spinosa L. и его переработка. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 221-223.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58335
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_221-223.pdf365.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.