Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58335
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНиёзов, Х. Н.-
dc.contributor.authorДодаев, К. О.-
dc.date.accessioned2024-10-23T12:57:33Z-
dc.date.available2024-10-23T12:57:33Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationНиёзов Х. Н., Додаев К. О. Исследование химического состава возделываемого растения Capparis Spinosa L. и его переработка. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 221-223.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58335-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleИсследование химического состава возделываемого растения Capparis Spinosa L. и его переработкаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_221-223.pdf365.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.