Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58333
Назва: Роль трансжирних кислот у харчуванні та обмеження їх вмісту в харчових продуктах
Автори: Мурликіна, Н. В.
Упатова, О. І.
Аксьонова, О. Ф.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мурликіна Н. В., Упатова О. І., Аксьонова О. Ф. Роль трансжирних кислот у харчуванні та обмеження їх вмісту в харчових продуктах. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 217-218.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58333
ISBN: 978-966-405-485-7
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_217-218.pdf348.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.