Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58329
Назва: Перспективи використання харчових волокон у виробництві м’ясних січених страв підвищеної харчової цінності
Автори: Мацук, Ю. А.
Фарісєєв, А. Г.
Вієнко, О. Ю.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Мацук Ю. А., Фарісєєв А. Г., Вієнко О. Ю. Перспективи використання харчових волокон у виробництві м’ясних січених страв підвищеної харчової цінності. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 209-210.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58329
ISBN: 978-966-405-485-7
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_209-210.pdf329.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.