Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58316
Название: Формування структурно-механічних властивостей желейно-мармеладних мас і органолептичних показників мармеладу з харчовою добавкою «Магнетофуд»
Авторы: Вілков, С. М.
Цихановська, І. В.
Червякова, Т. І.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Вілков С. М., Цихановська І. В., Червякова Т. І. Формування структурно-механічних властивостей желейно-мармеладних мас і органолептичних показників мармеладу з харчовою добавкою «Магнетофуд». Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 183-184.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58316
ISBN: 978-966-405-485-7
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_183-184.pdf428.6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.