Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58293
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБоровікова, Н. О.-
dc.contributor.authorЗуй, Д. В.-
dc.date.accessioned2024-10-22T11:55:59Z-
dc.date.available2024-10-22T11:55:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗуй Д. В. Проєкт реконструкції складської групи елеватора ТОВ «Збаразький КХП» у Тернопільській обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Н. О. Боровікова. Харків: ДБТУ, 2024. 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58293-
dc.description.abstractАктуальність теми даної кваліфікаційної роботи випливає з її прямої спрямованості на вирішення конкретних проблем та відповідь на актуальні потреби в аграрному секторі. Реконструкція складської групи зерносховища ТОВ "Збаразький КХП" з метою збільшення потужності до 110 тисяч тонн є важливим кроком у покращенні інфраструктури зберігання зернових культур в регіоні. Оновлення та модернізація існуючих зерносховищ допоможе забезпечити більш ефективне використання збережених ресурсів, зменшить втрати під час зберігання зернових та підвищить загальну продуктивність сільськогосподарського сектора. Це також сприятиме забезпеченню стабільності у виробництві продуктів харчування та підвищенню конкурентоспроможності на ринку. Крім того, така реконструкція може стати стимулом для залучення інвестицій у регіональну економіку та сприяти загальному розвитку сільських територій.uk_UA
dc.description.abstractThe relevance of the topic of this qualification work stems from its direct focus on solving specific problems and responding to current needs in the agricultural sector. The reconstruction of the warehouse group of the grain warehouse of "Zbarazkiy KHP" LLC with the aim of increasing the capacity to 110,000 tons is an important step in improving the grain storage infrastructure in the region. Upgrading and modernizing existing granaries will help ensure more efficient use of stored resources, reduce losses during grain storage and increase the overall productivity of the agricultural sector. It will also help ensure stability in food production and increase competitiveness in the market. In addition, such reconstruction can become an incentive to attract investments into the regional economy and contribute to the overall development of rural areasuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectсоняшникuk_UA
dc.subjectпшеницяuk_UA
dc.subjectкукурудзаuk_UA
dc.subjectавтомобілерозвантажувачuk_UA
dc.subjectконвеєрuk_UA
dc.subjectсепараторuk_UA
dc.subjectтрієрний блокuk_UA
dc.subjectохорона праціuk_UA
dc.subjectфондовіддачаuk_UA
dc.subjectекономія коштівuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectsunfloweruk_UA
dc.subjectwheatuk_UA
dc.subjectcornuk_UA
dc.subjectcar unloaderuk_UA
dc.subjectconveyoruk_UA
dc.subjectseparatoruk_UA
dc.subjecttrier unituk_UA
dc.subjectlabor protectionuk_UA
dc.subjectfund returnuk_UA
dc.subjectcost savingsuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції складської групи елеватора ТОВ «Збаразький КХП» у Тернопільській обл.uk_UA
dc.title.alternativeThe project of reconstruction of the warehouse group of the elevator of Zbarazhsky KHP LLC in Ternopil regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dcterms.references1. Агроекономічні трансформації в Україні: напрями та перспективи розвитку : монографія / Саблук П. Т. – К. : ННЦ «ІАЕ», 2016. – 372 с. 2. Іванова В. В. Економіка підприємства: навч. посіб. / В. В. Іванова. – Львів: Новий світ-2000, 2012. – 439 с. 3. www.schmidt-seeger.com. 4. Подпрятов Г.І., Рожко В.І., Скалецька Л.Ф. Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва: підручник. К. : Аграрна освіта, 2014. 393 с. 5. Технологія зберігання і переробки зерна : навч. посіб. /Л.М. Пузік, В.К. Пузік; Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В. Докучаєва. − Х.: ХНАУ, 2013. 312с 6. Механізація переробки та зберігання сільськогосподарської продукції: курс лекцій / Н.І. Хомик, В.П. Олексюк, О.П. Цьонь. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2016. 288с. 7. Браженко В. Є. Комплексне проектування підприємств зернопереробної галузі / В. Є. Браженко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. 2013. - Вип. 44(1). С. 83-87. 8. ДСТУ 4161-2003. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги. 9. Правила охорони праці для працівників, зайнятих на роботах зі зберігання та переробки зерна. Киїів: Мін.Соц.Політики. 2017. 74 с. 10. Березін О. В., Безпарточний М. Г. Управління проектами: навч. посіб. Суми: Університетська книга, 2014. 271 с. 11. Саблук П.Т. Стан і перспективи розвитку агропромислового комплексу України / П.Т. Саблук // Економіка України. – 2008. – № 12. – С. 4-18. 12. Самарець Н.М. Використання інформаційних технологій у статистичному аналізі даних для аграрних підприємств / Н.М. Самарець, Є.М. Харченко, Н.О. Чорна // Агросвіт. – 2013. – № 20. – С. 14–20. 13. Самарець Н. М. Економетричне моделювання на аграрному ринку продукції овочівництва / Н. М. Самарець // Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. – 2017. – № 2(44). – С. 103-108. 14. Статистичний збірник “Сільське господарство України за 2017 рік.” – К. : Державний комітет статистики України, 2018. – 392 с. 15. Шрамко І.І. Економiчний аналiз технiчного розвитку природного агровиробництва олiйних культур / І.І. Шрамко // Економічний простір. – 2015. – № 101. – С. 115-128. 16. Мерко І.Т., Наукові основи і технологія переробки зерна [Текст] / І. Мерко, В. Моргун. – Одеса: Друк, 2001. – 348с. 17. Запорожец О.І. Основи охорони праці [Текст] / О.І. Запорожець, [та ін..]; – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 264с. 18. О.М. Кравченко МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо економічного обґрунтування дипломних проєктів для студентів з спеціальності «Технологія зберігання і переробки зерна» [Текст] / О.М. Кравченко; Мін-во аграрної політики і продовольства України, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка – Харків: ХНТУСГ, 2012. – 24 с.uk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів-
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181НТ_21б-3-09_24_Zui.pdf
  Restricted Access
926.4 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.