Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58279
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПузік, Л. М.-
dc.contributor.authorРозсоха, Максим Анаталійович-
dc.date.accessioned2024-10-22T07:40:21Z-
dc.date.available2024-10-22T07:40:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРозсоха М. А. Проєкт реконструкції зерноочисного відділення філії «Степовий елеватор» ТОВ «АТ Каргілл» у Дніпропетровській обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Л. М. Пузік. Харків: ДБТУ, 2024. 82 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58279-
dc.description.abstractРеконструкція зерноочисного відділення філії "Степовий елеватор" ТОВ "АТ Каргілл" має велике значення в контексті удосконалення виробничих процесів та підвищення якості продукції. У сучасних умовах, коли якість сільськогосподарської продукції стає все більшою пріоритетною для споживачів та покупців, вдосконалення процесу очищення зернової сировини стає важливим завданням для підприємства. Реконструкція дозволить впровадити сучасні технології та обладнання, що сприятиме більш ефективному видаленню зернової сировини від домішок, дефектів та інших негативних включень. Це забезпечить виробництво продукції з вищою якістю, що відповідає вимогам як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Крім того, оптимізація процесу очищення може сприяти підвищенню продуктивності виробництва та зменшенню витрат на енергію та ресурси.uk_UA
dc.description.abstractThe reconstruction of the grain cleaning department of the "Steppe Elevator" branch of "JSC Cargill" LLC is of great importance in the context of improving production processes and improving product quality. In modern conditions, when the quality of agricultural products is becoming more and more a priority for consumers and buyers, improving the process of cleaning grain raw materials becomes an important task for the enterprise. The reconstruction will allow the introduction of modern technologies and equipment, which will contribute to more effective removal of grain raw materials from impurities, defects and other negative inclusions. This will ensure the production of products with higher quality that meets the requirements of both domestic and foreign markets. In addition, optimizing the cleaning process can help increase production productivity and reduce energy and resource costsuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectкукурудзаuk_UA
dc.subjectячміньuk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectлабораторіяuk_UA
dc.subjectзерноочисна баштаuk_UA
dc.subjectноріяuk_UA
dc.subjectтрієрuk_UA
dc.subjectохорона праціuk_UA
dc.subjectфондовіддачаuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectcornuk_UA
dc.subjectbarleyuk_UA
dc.subjectsoyuk_UA
dc.subjectlaboratoryuk_UA
dc.subjectgrain cleaning toweruk_UA
dc.subjectnoriauk_UA
dc.subjecttrieruk_UA
dc.subjectlabor protectionuk_UA
dc.subjectfund returnuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції зерноочисного відділення філії «Степовий елеватор» ТОВ «АТ Каргілл» у Дніпропетровській обл.uk_UA
dc.title.alternativeProject of reconstruction of grain cleaning department of "Steppe Elevator" branch of "AT Cargill" LLC in Dnipropetrovsk regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dcterms.references1. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BD%D1%96%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C 2. https://files.stroyinf.ru/Data1/9/9880/index.htm 3. .https://olis.com.ua/osnashenye/ 4. https://dp.dpss.gov.ua/news/oblik-zerna-na-elevatori 5. ДСТУ Б В.1.1 - 36:2016 Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою. 6. https://zolochiv.net/osnovni-pokaznyky-iakosti-zerna-ta-metody-yoho otsinky/ 7. https://smb.aps-tender.com/rest/rest.dll/tender/getFileEx?uuid=1B50D68B 801A-4B3E-8E3C-8D6FA08F3A46 8. Кодекс цивільного захисту України. 9. Закон України від 05.04.2007 № 877-V «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності». 10. Закон України від 18.01.2001 № 2245-III «Про об'єкти підвищеної небезпеки». 11. Постанова Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2018 р. № 715 «Про затвердження критеріїв за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки Державною службою з надзвичайних ситуацій». Карамушка О.М. Підвищення конкурентоспроможності виробників зернових культур в Україні / О.М. Карамушка // Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. –2016. – №2. – С. 188-192. 12. Карамушка О.М. Економічний розвиток підприємств зернового комплексу в умовах ризиків та глобалізації / О.М. Карамушка // Молодий вчений. –2016. – №5 (32). – С. 61-64. 13. Мороз С.І. Використання інформаційних технологій в аграрному маркетингу / С.І. Мороз, І.І. Шрамко // Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. – 2017. – № 2. – С. 117– 122. 14. Нужна С. А. Оцінка економічного ризику сільськогосподарських підприємств / С. А. Нужна // Економіка АПК. – 2007. – № 4. – С. 51-59. 15. Нужна С. А. Математичні аспекти моделювання та планування діяльності агропромислових підприємств в умовах невизначеності / С.А. Нужна // Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. – 2016. – №3. – С. 128-133. 16. Саблук П.Т. Стан і перспективи розвитку агропромислового комплексу України / П.Т. Саблук // Економіка України. – 2008. – № 12. – С. 4-18. 17. Самарець Н.М. Використання інформаційних технологій у статистичному аналізі даних для аграрних підприємств / Н.М. Самарець, Є.М. Харченко, Н.О. Чорна // Агросвіт. – 2013. – № 20. – С. 14–20. 18. Мерко І.Т., Наукові основи і технологія переробки зерна [Текст] / І. Мерко, В. Моргун. – Одеса: Друк, 2001. – 348с. 19. Запорожец О.І. Основи охорони праці [Текст] / О.І. Запорожець, [та ін..]; – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 264с. 20. О.М. Кравченко МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо економічного обґрунтування дипломних проєктів для студентів з спеціальності «Технологія зберігання і переробки зерна» [Текст] / О.М. Кравченко; Мін-во аграрної політики і продовольства України, Харківський національний технічний університет сільсь кого господарства імені Петра Василенка – Харків: ХНТУСГ, 2012. – 24 с. 21. Трегуб В. Г. "Проєктування, монтаж і експлуатація систем автоматизації харчових виробництв". К.: Харчова промисловість, 1980.- 352 сuk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів-
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181НТ_20б-05_24_Rozsokha.pdf
  Restricted Access
1.01 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.