Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58278
Title: | Проєкт реконструкції силосного корпусу філії «Степовий елеватор» ТОВ «АТ Каргілл» у Дніпропетровській обл. |
Other Titles: | Reconstruction project of silo building of "Steppe Elevator" branch of "AT Cargill" LLC in Dnipropetrovsk region |
Authors: | Попов, Г. Ю. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Пузік, Л. М. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
Keywords: | тритікале;гречка;соняшник;пшениця;кукурудза;овес;автомобілерозвантажувач;норія;трієр;охорона праці;фондовіддача;рентабельність;економічна ефективність;triticale;buckwheat;sunflower;wheat;corn;oats;car unloader;noria;trier;labor protection;fund return;profitability;economic efficiency |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Попов Г. Ю. Проєкт реконструкції силосного корпусу філії «Степовий елеватор» ТОВ «АТ Каргілл» у Дніпропетровській обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Л. М. Пузік. Харків: ДБТУ, 2024. 86 с. |
Abstract: | Реконструкція силосного корпусу та складської групи філії "Степовий елеватор"
ТОВ "АТ Каргілл" з метою збільшення потужності відіграє важливу роль в контексті
оптимізації виробничих процесів та забезпечення високої ефективності виробництва.
Збільшення потужності є відповіддю на зростаючий попит на зернові та насіння в регіоні, а
також в умовах зростаючого обсягу сільськогосподарської продукції. Реконструкція
дозволить підприємству впоратися зі збільшеним обсягом сировини та забезпечить
стабільний випуск продукції без перерв у виробничому процесі. Крім того, модернізація і
розширення інфраструктури сприятиме підвищенню конкурентоспроможності компанії на
ринку та забезпечить відповідність сучасним стандартам безпеки та якості виробництва. The reconstruction of the silo building and warehouse group of the "Steppe Elevator" branch of JSC "Cargill" LLC in order to increase capacity plays an important role in the context of optimizing production processes and ensuring high production efficiency. The increase in capacity is in response to the growing demand for grains and seeds in the region, as well as the growing volume of agricultural products. The reconstruction will allow the enterprise to cope with the increased volume of raw materials and will ensure stable production without interruptions in the production process. In addition, the modernization and expansion of the infrastructure will help increase the company's competitiveness on the market and ensure compliance with modern standards of safety and production quality |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58278 |
metadata.dcterms.references: | 1. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BD%D1%96%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C 2. .https://olis.com.ua/osnashenye/ 3. https://zolochiv.net/osnovni-pokaznyky-iakosti-zerna-ta-metody-yoho-otsinky/ 4. https://smb.aps-tender.com/rest/rest.dll/tender/getFileEx?uuid=1B50D68B 801A-4B3E-8E3C-8D6FA08F3A46 5. Кодекс цивільного захисту України. 6. Закон України від 05.04.2007 № 877-V «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності». 7. Закон України від 18.01.2001 № 2245-III «Про об'єкти підвищеної небезпеки». 8. Постанова Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2018 р. № 715 «Про затвердження критеріїв за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки Державною службою з надзвичайних ситуацій». Карамушка О.М. Підвищення конкурентоспроможності виробників зернових культур в Україні / О.М. Карамушка // Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. – 2016. – №2. – С. 188-192. 9. Карамушка О.М. Економічний розвиток підприємств зернового комплексу в умовах ризиків та глобалізації / О.М. Карамушка // Молодий вчений. – 2016. – №5 (32). – С. 61-64. 10.Мороз С.І. Використання інформаційних технологій в аграрному маркетингу / С.І. Мороз, І.І. Шрамко // Вісник Дніпропетровського державного аграрно економічного університету. – 2017. – № 2. – С. 117– 122. 11. Нужна С. А. Оцінка економічного ризику сільськогосподарських підприємств / С. А. Нужна // Економіка АПК. – 2007. – № 4. – С. 51-59. 12. Нужна С. А. Математичні аспекти моделювання та планування діяльності агропромислових підприємств в умовах невизначеності / С.А. Нужна // Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. – 2016. – №3. – С. 128-133. 13. Саблук П.Т. Стан і перспективи розвитку агропромислового комплексу України / П.Т. Саблук // Економіка України. – 2008. – № 12. – С. 4-18. 14. Самарець Н.М. Використання інформаційних технологій у статистичному аналізі даних для аграрних підприємств / Н.М. Самарець, Є.М. Харченко, Н.О. Чорна // Агросвіт. – 2013. – № 20. – С. 14–20. 15. Мерко І.Т., Наукові основи і технологія переробки зерна [Текст] / І. Мерко, В. Моргун. – Одеса: Друк, 2001. – 348с. 16. Запорожец О.І. Основи охорони праці [Текст] / О.І. Запорожець, [та ін..]; –К.: Центр учбової літератури, 2009. – 264с. 17.О.М. Кравченко МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо економічного обґрунтування дипломних проєктів для студентів з спеціальності «Технологія зберігання і переробки зерна» [Текст] / О.М. Кравченко; Мін-во аграрної політики і продовольства України, Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка –Харків: ХНТУСГ, 2012. – 24 с. 18.Трегуб В. Г. "Проєктування, монтаж і експлуатація систем автоматизації харчових виробництв". К.: Харчова промисловість, 1980.- 352 с. |
Appears in Collections: | 181 - "Харчові технології" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181НТ_20б-05_24_Popov.pdf Restricted Access | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.