Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58277
Title: | Проєкт крупозаводу на території ЗАТ «Водянське КХП» у Харківській обл. |
Other Titles: | The project of a groats factory on the territory of Vodyanskoe KHP CJSC in the Kharkov region |
Authors: | Погорєлова, Анна Сергіївна |
metadata.dc.contributor.advisor: | Гревцева, Н. В. |
metadata.dc.contributor.affiliation: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів |
Keywords: | гречка;крупа;просо;пшоно;сепаратор;пневмостіл;трієр;пропарювач;лущільне відділення;оперативні бункери;фондовіддача;рентабельність;еконмічна ефективність;buckwheat;groats;millet;separator;pneumostill;trier;steamer;husking department;operational bunkers;fund return;profitability;economic efficiency |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Погорєлова А. С. Проєкт крупозаводу на території ЗАТ «Водянське КХП» у Харківській обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Н. В. Гревцева. Харків: ДБТУ, 2024. 78 с. |
Abstract: | Створення просогречезаводу відображає суттєву актуальність у контексті розвитку
сільськогосподарського сектору та харчової промисловості. Головною метою проекту є
забезпечення регіону якісними та конкурентоспроможними продуктами з гречки та проса,
що відповідають сучасним вимогам споживачів щодо здорового харчування.
Просогречезавод не лише забезпечить стабільний випуск високоякісних гречаної
та пшоняної круп, але й стимулює розвиток сільського господарства. Підтримка
вирощування гречки та проса місцевими фермерами сприятиме диверсифікації
сільськогосподарського виробництва, зменшенню залежності від моно-культур та
підвищенню стійкості сільськогосподарського сектору до зовнішніх викликів. The creation of the Prosogrechezavod reflects the essential relevance in the context of the development of the agricultural sector and the food industry. The main goal of the project is to provide the region with high-quality and competitive buckwheat and millet products that meet modern consumer requirements for healthy nutrition. The buckwheat plant will not only ensure stable production of high-quality buckwheat and millet groats, but also stimulate the development of agriculture. Support for the cultivation of buckwheat and millet by local farmers will contribute to the diversification of agricultural production, reducing dependence on mono-cultures and increasing the resilience of the agricultural sector to external challenges |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58277 |
metadata.dcterms.references: | 1. https://elevatorist.com/karta-elevatorov-ukrainy/elevator/699-vodyanskoe hpp 2. https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/30957225/ 3. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%82%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD_(%D0%A5%D0%B0%D1%80%D0%BA%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C) 4. https://studfile.net/preview/7369694/page:8/ 5. https://pidru4niki.com/15271128/menedzhment/upravlinnya_yakistyu_konkurentospromozhnistyu_produktsiyi 6. https://superagronom.com/news/16894-ploschi-pid-grechkoyu-zbilshatsya na-16-tis-ga-porivnyano-z-2023-r--prognoz 7. Правила організації і ведення технологічного процесу на борошномельних заводах. - К.: ВІПОЛ, 1998. - 145 с. 8. Гандзюк М. П. Основи охорони праці: підручник / М. П. Гандзюк, Е. П. Желібо, М. О. Халимовський. – К.: Каравела, 2005. – 393 с. 9. Гаврик Є.О. Охорона праці: Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів Ельга, Ніка-Центр, 2003. 10. Винокурова А.Е., Васильчук М.В., Гаман М.В. Основи охорони праці: Підручник для проф.-техн. навчальних закладів, Вікторія, 2001. – 233 с. 11. Шутенко Є.І. Технологія круп’яного виробництва [Текст] / Є. І. Шутенко, С.М. Coц. – К.: «Освіта України», 2010. – 272 c. |
Appears in Collections: | 181 - "Харчові технології" (Бакалаври) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181НТ_20б-05_24_Pogorєlova.pdf Restricted Access | 901.37 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.