Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58271
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГревцева, Н. В.-
dc.contributor.authorПивоваров, Данило Дмитрович-
dc.date.accessioned2024-10-21T18:38:44Z-
dc.date.available2024-10-21T18:38:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПивоваров Д. Д. Проєкт комбікормового заводу у Броварському районі Київської області: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Н. В. Гревцева. Харків: ДБТУ, 2024. 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58271-
dc.description.abstractАктуальність даного проекту полягає в тому що у Броварському районі та загалом Київській області мала кількість недостатня кількість комбікормових заводів що працюють на внутрішній ринок. Потужні гравці комбікормової промисловості Київщини такі як МХП або комплекс «Агромарс» виробляють комбікорми здебільшого для власного замкненого циклу виробництва продукції тваринництва тому існує відносно велика потреба у комбікормах для підприємств меншого розміру та звичайних споживачівuk_UA
dc.description.abstractThe relevance of this project lies in the fact that in the Brovary district and in general in the Kyiv region there was an insufficient number of compound feed plants operating on the domestic market. Powerful players in the compound feed industry of Kyiv region, such as MHP or the Agromars complex, produce compound feed mostly for their own closed cycle of production of livestock products, therefore there is a relatively large need for compound feed for smaller enterprises and ordinary consumersuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectсепараториuk_UA
dc.subjectкомбікормиuk_UA
dc.subjectтехнологічні лініїuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectseparatorsuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjecttechnological linesuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleПроєкт комбікормового заводу у Броварському районі Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeFeed mill project in Brovary district, Kyiv regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dcterms.references1. Броварський район. [електронний ресурс ].URL: https://uk.wikipedia.org/wiki/Броварський_район (дата звернення 08.06.2024). 2. Виробництво культур зернових і зернобобових у підприємствах по районах у 2021 році. Головне управління статистики в Київській області [електронний ресурс] URL: http://www.kyivobl.ukrstat.gov.ua/p.php3?c=1413&lang=1 (дата звернення 08.06.2024) 3. “Комплекс Агромарс”. [електронний ресурс] URL:https://latifundist.com/kompanii/162-kompleks-agromars (дата звернення 08.06.2024) 4. ПрАТ «Миронівський завод з виготовлення круп та комбікормів» [електронний ресурс] URL: https://mhp.com.ua/uk/pro-kompaniiu/prat myronivskyi-zavod-z-vyrobnytstva-krup-i-kombikormiv (дата звернення 08.06.2024) 5. Група компаній “Нива Переяславщини” [електронний ресурс] URL: https://niva-group.com/uk/mixed-fodder (дата звернення 08.06.2024) 6. Правила організації і ведення технологічного процесу виробництва комбікормової продукції. Мінагропром України. 1998 р. 7. І.М. Фоміна, Т.В. Гавриш, О.М. Шаніна, Н.О. Боровікова. Технологічне проектування елеваторів і комбікормових підприємств. Навчальний посібник до виконання випускової роботи бакалавра. ДБТУ. Харків 2024 р. ст. 107-111 8. ВНТП-АПК-11.07. Київ 2007 р. 24 с. 9. Л.С. Дяченко, Т.Л. Сивик, В.С. Бомко. Основи технології комбікормового виробництва. Біла Церква. 2015 р С 34-35. 10. Циганов О.М., Мардзявко В.А., Руденко А.Ю. Основи електропостачання.Конспект лекцій. Миколаїв 2023 р. 35 с. 11. ДБН В.2.5-28-2006. Природне і штучне освітлення. Проект від 15.05.2006 р. 3 с. 12. Необхідність створення служби охорони праці на підприємстві. [електронний ресурс]. URL: https://oppb.com.ua/news/neobhidnist stvorennya-sluzhby-ohorony-praci-na-pidpryyemstvi (дата звернення 10.06.2024) 13. Інструктажі з питань охорони праці: види, особливості проведення. [електронний ресурс]. URL: https://vinetc.org.ua/novini-ta-podii/instruktazhi pitan/ (дата звернення 10.06.2024). 14. Якубенко В. Є. Проект комбікормового заводу продуктивністю 250 т/добу в місті Рогатин Івано-Франківської області. Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра. Київ 2020 р. [електронний ресурс] URL: https://dspace.nuft.edu.ua/server/api/core/bitstreams/cd91f5ae-068a 46f8-be02-f3bd5e3837ae/content (дата звернення 10.06.2024). 15. Собачко А. В. Проект комбікормового заводу продуктивністю 200 т / добу в м. Бровари. Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра. Київ 2020 р. 49 с. [електронний ресурс]. URL: https://dspace.nuft.edu.ua/server/api/core/bitstreams/b68465bd-2151-496e-95b8-05066ac84903/content 16. Категорії будівель і приміщень за вибухопожежною небезпекою. 2 с. [електронний ресурс]. URL: https://pu.org.ua/Вибухонебезпека (дата звернення 12.06.2024) 17. ДБН В.1.1-7:2016 Пожежна безпека об`єктів будівництва. Загальні вимоги. УкрНДІЦЗ. Київ 2016 р. 18. Державні санітарні правила планування та забудови населених пунктів Наказ № 173 від 19.06.1996 р. Київ 1996 р.[електронний ресурс]. URL:https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0379-96 (дата звернення 12.06.2024). 19. Барська В. Д. Проект комбікормового заводу продуктивністю 300 т/добу в м. Березань Київської області. Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра. Київ 2021 р. [електронний ресурс]. URL: https://dspace.nuft.edu.ua/server/api/core/bitstreams/7c0e1420-11dd-4623-a0a7-aea9c5d7da88/content (дата звернення 13.06.2024). 20. Використання зернових відходів і побічних продуктів обробки зерна. [електронний ресурс]. URL: https://obrii.com.ua/info/18502-vikoristannya zernovih-vidhodiv-i-pobichnih-produktiv-obrobki-zerna.html (дата звернення 13.06.2024). 21. І.М. Фоміна, Т.В. Гавриш, О.М. Шаніна, Н.О. Боровікова. Технологічне проектування елеваторів і комбікормових підприємств. Навчальний посібник до виконання випускової роботи бакалавра. ДБТУ. Харків 2024 р. ст. 132uk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів-
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181НТ_20б-4-08_24_Pyvovarov.pdf
  Restricted Access
1.44 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.