Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58265
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСтепанькова, Г. В.-
dc.contributor.authorВініченко, Богдан Едуардович-
dc.date.accessioned2024-10-21T13:00:31Z-
dc.date.available2024-10-21T13:00:31Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВініченко Б. Е. Проєкт реконструкції ПАТ «Агрокомбінат «Слобожанський» у Чугуївському районі, Харківської обл.: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Г. В. Степанькова. Харків: ДБТУ, 2024. 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58265-
dc.description.abstractПроведення реконструкції комбікормового заводу ПРаТ "Агрокомбінат «Слобожанський» у Чугуївському районі Харківської області є актуальним завданням з огляду на його важливе значення для аграрного сектору та економіки регіону загалом. Після військових дій завод зазнав значних пошкоджень, що призвело до обмеження виробничих можливостей та зменшення асортименту продукції. Відновлення його роботи на повну потужність сприятиме не лише відновленню виробництва комбікормів, а й сприятиме розвитку місцевої економіки та підтримці сільськогосподарських підприємств у регіоні. Передовсім, відновлення діяльності заводу дозволить забезпечити фермерів необхідними кормовими ресурсами, що є критично важливим для підтримки стабільності та розвитку сільського господарства.uk_UA
dc.description.abstractThe reconstruction of the compound feed plant of PRT Agrokombinat "Slobozhansky" in the Chuguyiv district of the Kharkiv region is an urgent task given its importance for the agricultural sector and the economy of the region in general. After the military operations, the plant suffered significant damage, which led to the limitation of production capabilities and a reduction in the range of products The restoration of its operation at full capacity will contribute not only to the restoration of the production of compound feed, but also to the development of the local economy and the support of agricultural enterprises in the regionuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectдробаркаuk_UA
dc.subjectвапнякuk_UA
dc.subjectсвинарствоuk_UA
dc.subjectячміньuk_UA
dc.subjectпреміксuk_UA
dc.subjectгорохuk_UA
dc.subjectжмихuk_UA
dc.subjectфондовіддіачаuk_UA
dc.subjectекономія коштівuk_UA
dc.subjectcrusheruk_UA
dc.subjectlimestoneuk_UA
dc.subjectpig farminguk_UA
dc.subjectbarleyuk_UA
dc.subjectpremixuk_UA
dc.subjectpeasuk_UA
dc.subjectcakeuk_UA
dc.subjectfund returnuk_UA
dc.subjectcost savingsuk_UA
dc.titleПроєкт реконструкції ПАТ «Агрокомбінат «Слобожанський» у Чугуївському районі, Харківської обл.uk_UA
dc.title.alternativeReconstruction project of PJSC "Slobozhansky Agrokombinat" in Chuguevsky district, Kharkiv regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dcterms.references1. Деокуповані та відновлюють роботу: ПрАТ «Агрокомбінат «Слобожанський» (agravery.com) 2. https://dostup.org.ua/request/79306/response/221367/attach/4/attachment.pdf?cookie_passthrough=1 3. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D1%83%D0%B3%D1%83%D1%97%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD_(1923%E2%80%942020) 4. Дяченко Л.С. Основи технології комбікормового виробництва: навч. посібник / Л.С.Дяченко, В.С.Бомко, Т.Л.Сивик .- Біла Церква, 2015 .- 306 с. 5. Фесенко, О. О. Шляхи впровадження системи менеджменту охорони праці на харчових виробництвах / О. О. Фесенко, В. М. Лисюк // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 13–17 верес. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 44–46. 6. Богомолов, А.В. Охрана труда на предприятиях хранения и переработки зерна: учебное пособие (для студентов из зарубежных государств) / А.В. Богомолов, В.С. Шерстюк, О.И. Шаповаленко, П.В. Гурский, В.П. Заика. – Харьков: 2017. – 206 с. 7. Богомолов, О.В. Управління якістю переробних і харчових виробництв / О.В. Богомолов, О.М. Сафонова, О.І. Шаповаленко та ін. – Харків: Еспада, 2006. –296 с. 8. Відомчі норми технологічного проєктування. Комбікормові підприємства. ВНТП – АПК – 11.07. – К.: Міністерство аграрної політики України, 2007. – 44 с. 9. https://kurkul.com/blog/632-agroekspeditsiya-pererobka-2018-kombikormoviy-zavod-prat-apk-invest 10. Каталог обладнання для елеваторної, борошномельно-круп’яної і комбікормової промисловості, яке виготовляють машинобудівні заводи України: Київ: Міністерство сільського господарства і продовольства України, 1996. 189 с. 11. Кошевий Е.А., Шевченко Ю.М., Кочетові А.О. та ін. Довідник по виробництву комбікормів: Київ: Урожай, 1986. 224 с. 12. Правила організації і ведення технологічних процесів на комбікормових виробництвах. – К. : “Віпол”, 1998. – 219 с. 13. http://combikorm.ru/quality.php 14. Система проєктної документації для будівництва. Загальні положення -ДСТУ БА.2.4-5: 2009. (Чинний від 2010-01-01). – К.: Мінрегіонбуд України, 2009.–68 сuk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів-
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181НТ_20б-04_24_Vinichenko.pdf
  Restricted Access
866.53 kBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.