Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58261
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШидакова- Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorБолховітіна, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.date.accessioned2024-10-21T11:47:55Z-
dc.date.available2024-10-21T11:47:55Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОснови наукових досліджень (вибіркова): метод. вказівки до виконання практ. робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заоч. форм навч. спец. 181 «Харчові технології»; Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова. Харків : [б. в.], 2024. 33 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58261-
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти та здобувачів інших спеціальностей.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleОснови наукових досліджень (вибіркова): метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Pr_Osnovy nauk_dosl_Vybirkova_181_24.pdf1.11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.