Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58250
Назва: | Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину: монографія |
Автори: | Кошель, Олена Юріївна Діхтярь, Альона Миколаївна Перцевой, Федір Всеволодович Федак Наталя Василівна, Наталя Василівна |
Ключові слова: | термостабільні начинки;хімічний склад;структури гелю;ІЧ-спектри;методом диференціально-скануючої калориметрії |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків : Діса+ |
Бібліографічний опис: | Кошель О. Ю., Діхтярь А. М., Перцевой Ф. В., Федак Н. В. Технологія термостабільної молоковмісної начинки з використанням желатину: монографія. Харків : Діса+, 2024. 146 с. |
Короткий огляд (реферат): | Монографія містить концентровану та систематизовану наукову інформацію (ана літичні та експериментальні дослідження) щодо технології термостабільної молоковміс ної начинки на основі сухої суміші з використанням бінарної комбінації камедей ксан тану та тари, желатину та трансглютамінази, що дозволяє отримати напівфабрикат ви сокого ступеня готовності та тривалого терміну зберігання, а також готову начинку з регульованими термостабільними властивостями, високими споживчими характеристи ками, поживною цінністю, низькою собівартістю для широкого асортименту кулінарної та кондитерської продукції. Наукову інформацію представлено текстовою формою, технологічними розрахунками, рисунками, схемами, таблицями та призначено для ви кладачів, аспірантів, здобувачів ступеню вищої освіти, що займаються науковою роботою. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58250 |
ISBN: | 978‑617‑8346‑21‑8 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_Tekhnoloh_termostab_molokovmisnoyi nachynky_24.pdf | 3.64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.