Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58221
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колісниченко, Т. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-20T16:30:01Z | - |
dc.date.available | 2024-10-20T16:30:01Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Колісниченко Т. О. Переваги використання Sous Vide на підприємствах ресторанного господарства. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 138-139. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-485-7 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58221 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Переваги використання Sous Vide на підприємствах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_138-139.pdf | 327.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.