Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58219
Назва: Маслопресс для переработки семян дыни
Автори: Кайрбаева, А. Е.
Тлевлесова, Д. А.
Джингилбаев, С. С.
Медведков, Е. Б.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кайрбаева А. Е., Тлевлесова Д. А., Джингилбаев С. С., Медведков Е. Б. Маслопресс для переработки семян дыни. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 134-135.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58219
ISBN: 978-966-405-485-7
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_134-135.pdf329.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.