Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5818
Назва: Розвиток кооперативних відносин в овочепереробному підкомплексі
Інші назви: The development of cooperative relations in the vegetable processing subcomplex
Развитие кооперативных отношений в овощеперерабатывающем подкомплексе
Автори: Ульянченко, О.В.
Томілін, О.О.
Бухало, О.В.
Коломієць, С.А.
Ключові слова: кооперація;кооперативні відносини;овочівництво;галузь овочівництва;овочепереробний підкомплекс;агропромислове виробництво;кооперация;кооперативные отношения;овощеводство;отрасль овощеводства;овощеперерабатывающий подкомплекс;агропромышленное производство;cooperation;cooperative relations;vegetable growing;vegetable growing industry;vegetable processing subcomplex;agroindustrial production
Дата публікації: 20-бер-2019
Видавництво: Харків : ХНАУ
Бібліографічний опис: Ульянченко О.В., Томілін О.О., Бухало О.В., Коломієць С.А. Розвиток кооперативних відносин в овочепереробному підкомплексі. Вісник ХНАУ. Серія : Економічні науки. 2019. №2. С.3-12.
Короткий огляд (реферат): Ульянченко О.В., Томілін О.О., Бухало О.В., Коломієць С.А. Розвиток кооперативних відносин в овочепереробному підкомплексі. У статті розкрито значення галузі овочівництва для національної економіки країни. Проаналізовано виробництво продукції сільського господарства галузі овочівництва України. Доведено необхідність споживання основних продуктів харчування на одну особу за рік. Розкрито тенденції формування та розвитку кооперативних відносин в овочепереробному підкомаплексі. Визначено основні напрями перспективного розвитку кооперативних відносин в галузі овочівництва України.
А.В. Ульянченко, О.О. Томилин, О.В. Бухало, С.А. Коломиец. Развитие кооперативных отношений в овощеперерабатывающем подкомплексе. В статье раскрыто значение отрасли овощеводства для национальной экономики страны. Проанализировано производство продукции сельского хозяйства области овощеводства Украины. Доказано необходимость потребления основных продуктов питания на душу населения в год. Раскрыто тенденции формирования и развития кооперативных отношений в овощеперерабатывающем подкомплексе. Определено основные направления перспективного развития кооперативных отношений в области овощеводства Украины.
Ulianchenko A.V., Tomilin O.O., Bukhalo O.V., Kolomiyets S.A. The development of cooperative relations in the vegetable processing subcomplex. The article reveals the importance of the vegetable industry for the national economy of the country. Agricultural production in the field of vegetable growing in Ukraine has been analyzed. The need for consumption of basic foodstuffs per capita per year is proven. The tendencies of the formation and development of cooperative relations in the vegetable processing subcomplex are revealed. The main directions of the prospective development of cooperative relations in the field of vegetable growing in Ukraine are determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5818
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва. Серія "Економічні науки" №2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
statya_ulyanchenko_tomìlìn_buhalo_kolomìyec_rozvitok_kooperativnih_ vìdnosin_v_ovochepererobnomu_pìdkompleksì.pdf730.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.