Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58168
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАтаханов, Ш. Н.-
dc.contributor.authorСодикова, Ш.-
dc.contributor.authorОбидова, С.-
dc.contributor.authorАбдуллаев, М. Т.-
dc.contributor.authorДадамирзаев, М. Х.-
dc.date.accessioned2024-10-18T08:32:48Z-
dc.date.available2024-10-18T08:32:48Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationАтаханов Ш. Н., Содикова Ш., Обидова С., Абдуллаев М. Т., Дадамирзаев М. Х. Технология полуфабриката соуса тыквенного с сиропом из сорго. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 97-100.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58168-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнология полуфабриката соуса тыквенного с сиропом из соргоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_97-100.pdf452.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.