Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58149
Название: Науково-прикладні основи розвитку машин для подрібнення м’ясної сировини
Авторы: Некоз, О. І.
Осипенко, В. І.
Батраченко, О. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Некоз О. І., Осипенко В. І., Батраченко О. В. Науково-прикладні основи розвитку машин для подрібнення м’ясної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 57-58.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58149
ISBN: 978-966-405-485-7
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_57-58.pdf326.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.