Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58149
Title: Науково-прикладні основи розвитку машин для подрібнення м’ясної сировини
Authors: Некоз, О. І.
Осипенко, В. І.
Батраченко, О. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Некоз О. І., Осипенко В. І., Батраченко О. В. Науково-прикладні основи розвитку машин для подрібнення м’ясної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 57-58.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58149
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_57-58.pdf326.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.