Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58148
Title: Конструкційно-технологічні аспекти вибору способу створення плодово-овочевих напоїв
Authors: Науменко, О. П.
Липницька, Т. В.
Лобко, А. Р.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Науменко О. П., Липницька Т. В., Лобко А. Р. Конструкційно-технологічні аспекти вибору способу створення плодово-овочевих напоїв. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 55-56.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58148
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_55-56.pdf327 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.