Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58135
Title: Improving the process of prevalence in performances
Authors: Horielkov, D.
Veretnik, H.
Voroshylova, O.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Horielkov D., Veretnik H., Voroshylova O. Improving the process of prevalence in performances. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 29-31.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58135
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_29-31.pdf355.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.