Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58135
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHorielkov, D.-
dc.contributor.authorVeretnik, H.-
dc.contributor.authorVoroshylova, O.-
dc.date.accessioned2024-10-17T07:43:22Z-
dc.date.available2024-10-17T07:43:22Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationHorielkov D., Veretnik H., Voroshylova O. Improving the process of prevalence in performances. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 29-31.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-485-7-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58135-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleImproving the process of prevalence in performancesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_29-31.pdf355.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.