Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58131
Название: Заповнення норійних ковшів під час зачерпування зернового матеріалу
Авторы: Богомолов, О. В.
Лук’янов, І. М.
Кісь-Коркіщенко, Л. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Богомолов О. В., Лук’янов І. М., Кісь-Коркіщенко Л. В. Заповнення норійних ковшів під час зачерпування зернового матеріалу. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 21-23.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58131
ISBN: 978-966-405-485-7
Располагается в коллекциях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_21-23.pdf470.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.