Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58128
Назва: | Обробка зерна озоном |
Автори: | Беспалов, М. В. Дем’яненко, В. Ю. Шерстюк, В. С. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Беспалов М. В., Дем’яненко В. Ю., Шерстюк В. С. Обробка зерна озоном. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 15-16. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58128 |
ISBN: | 978-966-405-485-7 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_15-16.pdf | 434.91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.